Simona Halep și-a “oficializat” relația cu Toni Iuruc
Simona Halep și-a “oficializat” relația cu Toni Iuruc
27.11.2020 | Sursă: cancan.ro
116083

Simona Halep a fost decorată, marţi, de preşedintele Klaus Iohannis, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, la ora 12:00, înainte de ședința CSAT. La eveniment au participat părinții Simonei Halep, Ilie Năstase, Daniel Dobre, Alina Tecșor, dar și alți apropiați ai campioanei de la Wimbledon.

Surpriza a venit însă din partea iubitul ei, Toni Iuruc, cu care și-a “oficializat” relația în fața președintelui Klaus Iohannis. Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată imaginile cu fericitul cuplu, la Palatul Cotroceni. “Avem în faţa noastră o mare campioană, cate a oferit românilor nu doar momente de bucurie, ci şi un exemplu de nepreţuit. Dragă Simona Halep, vă confer astăzi ce a ma înaltă distincţie a statului român, ca recunoaştere şi preţuire profundă pentru câştigarea prestigiosului trofeu de la Wimbledon, precum şi pentru parcursul profesional de excepţie de până acum.

Aţi scris o pagină importantă din istoria temnisului românesc în doar 55 de minute, la Wimbeldon. Datorită talentului, pasiunii, determinării, perseverenţei şi a prgătirii constante, aţi reuşit să deveniţi prima jucătoare din România care deţine acest titlu. A fost mai mult decât un meci, a fost o lecţie de concentrare, de forţă fzică şi pshică, de urioaşă ambiţie. Aţi demonstrat tutur că, prin efort constant şi pasiune, se pot obţine performanţe deosebite pe scena mondială a sportului. Vă mulţumesc, în numele românilor, pentru modul în care promovaţi ţara şi sportul românesc.”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.

SIMONA HALEP SE MĂRITĂ CU TONI IURUC: “NUNTA AȘ VREA SĂ FIE ÎN ROMÂNIA”

Spre surprinderea și bucuria tuturor fanilor săi, Simona Halep nu se gândește numai la tenis și la viitoarele turnee, ci și la… căsătorie. Astfel că fanii Simonei spun deja că ”alesul” este Toni Iuruc. ”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat Simona Halep, conform libertatea.ro. Simona Halep își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.

După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona.