FOTO SOC. Gheorghe Dinca, NEBUN cu acte-n regula!
FOTO SOC. Gheorghe Dinca, NEBUN cu acte-n regula!
22.09.2020 | Sursă: fanatik.ro
362396

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul crimelor petrecute recent la Caracal, în urma cărora două tinere a fost ucise cu bestialitate de un fost mecanic auto. Gheorghe Dincă, pe numele său, omul care a cutremurat întreaga opinie publică și nu numai cu faptele sale îngrozitoare, este declarat nebun cu acte în regulă.

Documentul oficial care demonstrează că Gheorghe Dincă este bolnav psihic

Mai concret, potrivit unui document dat publicității de gazetaoltului.ro, bărbatul în vârstă de 66 de ani are grave probleme psihice, fiind internat în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pe fondul unor tulburări mentale și de comportament.

În urma investigațiilor amănunțite, medicii au ajuns la concluzia că individul care a comis monstruoasele crime se confruntă cu o formă severă a sindromului dependenței de alcool, ceea a contribuit decisiv la toate afecțiunile de care suferă.

Dezvăluirile unei femei care a lucrat pentru Gheorghe Dincă timp de trei luni

Totodată, relevante pentru comportamentul deviant al lui Gheorghe Dincă sunt, în mod cert și dezvăluirile făcute recent de Viorica Stoian, fosta bucătăreasă a bărbatului în vârstă de 66 de ani. Aceasta a vorbit deschis despre experiența prin care a trecut, criminalul de la Caracal propunându-i să întrețină relații sexuale, în schimbul unor sume de bani.

„Am lucrat pentru Gheorghe Dincă timp de trei luni, pentru că aveam nevoie de bani. M-a întrebat dacă sunt de acord să-i gătesc. I-am gătit dimineața și seara. Era un om bun, era un om calm, era un om liniștit, râdea, zâmbea cu noi.

Nu am mai vrut să merg la el pentru că s-a făcut al dracului…. Mi-a oferit niște bani în schimbul a altceva… propuneri indecente. Atunci am plecat. N-a fost nicio problemă să plec. A venit după o săptămână la mine acasă și mi-a spus să mă întorc să gătesc, pentru că avea oameni la lucru. Când am fost eu la el, ridica gardul, făcea curățenie, nu era mizeria care este acum”,a povestit femeia care a lucrat timp de trei luni pentru Gheorghe Dincă.