Un bărbat din Vrancea a fost filmat în timp ce făcea
Un bărbat din Vrancea a fost filmat în timp ce făcea
04.12.2020 | Sursă: cancan.ro
280306

O femeie din Vrancea a postat pe Facebook imagini pe care ea le-a filmat şi în care apare concubinul său, în timp ce face gesturi cu tentă sexuală în prezenţa copilei ei, în vârstă de cinci ani. Poliţiştii, procurorii şi inspectorii de la Protecţia Copilului au demarat, marţi, o anchetă. Cea care l-a filmat pe individ a fost chiar mama fetiței, conform mediafax.ro, iar bărbatul este chiar concubinul acesteia. În imaginile filmate de mama fetiţei sunt cei doi – respectiv concubinul şi fiica femeii – întinşi în pat, îmbrăcaţi, iar bărbatul face gesturi cu tentă sexuală. La final o întreabă pe copilă: „Ţi-a plăcut?”, în timp ce fata încearcă să plece de lângă bărbat, iar cei doi adulţi râd. După ce au văzut filmarea, poliţiştii l-au identificat pe bărbat şi au mers la domiciliul acestuia din comuna Măicăneşti, judeţul Vrancea.

Audiat și cercetat în stare de libertate

Bărbatul a fost audiat şi este cercetat, acum, în stare de libertate, iar poliţiştii au deschis un dosar penal in rem.

„Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul online au fost distribuite fotografii şi o înregistrare video în care un bărbat apare în ipostaze cu tentă sexuală în prezenţa unei minore. Faptele ar fi avut loc într-un imobil de pe raza comunei Măicăneşti, unde bărbatul domiciliază. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor. Totodată, a fost sesizată DGASPC. Bărbatul a fost identificat la scurt timp şi audiat, fiind cercetat în stare de libertate”, a declarat reprezentantul IPJ Vrancea, Paula Enache.

Fetița nu a fost abuzată fizic

Fata a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală unde s-a stabilit că nu a fost abuzată fizic. Cu toate acestea, specialiştii au decis să interneze mama şi copilul într-un centru maternal, iar un eventual refuz ar putea duce la măsuri radicale.

„În cursul acestei zilei (marţi – n.r.) am fost sesizaţi cu privire la apariţia unor materiale cu caracter indecent. Au fost identificate persoanele, mama a fost la noi şi la Procuratură pentru a da explicaţii. Ea susţine că a filmat în decembrie 2018. Se impune o evaluare a situaţiei, mamei i s-au oferit servicii de specialitate, mai precis i s-a propus să intre într-un centru maternal. Dacă refuză putem aplica măsura de protecţie specială prin ordonanţă preşedinţială”, a declarat, pentru mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vrancea, Adina Lăscan..