Scene șocante la Puterea Dragostei de la Kanal D
Scene șocante la Puterea Dragostei de la Kanal D
01.12.2020 | Sursă: cancan.ro
48509

Fanii emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D au avut parte de o surpriză marți, când Mariana a fost legată de mâni și de picioare, însă i-au acoperit și gura. Mulți din casă o acuză pe tânăra moldoveancă de faptul că vorbește foarte mult și nu îi lasă și pe ceilalți să se facă auziți. Mary, fiind liderul casei în această săptămână, a decis să o pedepsească pe colega ei. “Zici că e din filmele alea cu teroare. Liniștește-te, Mari, e o glumă“, i s-a spus Marianei. “Sunteți bolnave psihic! E normal așa ceva? (…) Vă bateți joc de mine, dar răul se va întoarce“, le-a spus Mariana fetelor.

Băieții au izbucnit în urale când au văzut pedeapsa. Întrebați de Mary dacă le place pedeapsa, cu toții au spus că “Da”. “Zici că e pui d-ăla de crocodil“, a ironizat-o Jador pe Mariana. “Mariano, în postura asta te-aș lua de nevastă“, a continuat concurentul. Mariana Susarenko are 27 ani și este absolventă de a Facultății de Jurnalism. În prezent, ea activează ca model și nu este de acord cu violența.

Andreea Mantea, în lacrimi la gală

Concurenții care au fost supuși testului iubirii, în cele câteva luni de când se află în Casa “Puterea Dragostei”, au luptat pentru marele premiu pus în joc, dar și-au dorit să-și găsească și sufletul pereche. Înainte de gală, Andreea Mantea nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. ”Pentru toate trăirile pe care voi le-ați simțit și le-ați expus aici, în fața telespectatorilor și în fața noastră, nu pot decât să vă felicit din tot sufletul meu. Abia așteptam să se termine pentru că eram supărată pe voi și aș fi vrut să vă spun că abia aștept să plecați pentru că m-ați supărat foarte tare. Țin la voi toți și știu ce înseamnă mirajul televiziunii și nu aș vrea să fiți arătați cu degetul când plecați de aici. Vreau să fie pentru toți ceva bun, ceva frumos această experiență. Nu vreau să vă certe nimeni și nu vreau să vă reproșeze nimeni nimic.

Ati fost sinceri si ați fost frumoși. Așa cum ați făcut-o voi, chiar dacă ați făcut-o și cu lucruri urâte, ați fost sinceri și ați arătat lucruri adevărate. Tot ce ați trăit ați arătat telespectatorilor și a fost o lecție pentru toți, pentru mulți. Voi încă sunteți mici și mă bucur enorm ca ați avut curajul să veniți aici și ați trecut prin asta pentru că vă va ajuta enorm pe viitor”, a spus Andreea Mantea în primul sezon al show-ului ”Puterea Dragostei”.