Ultima moda a bogatilor cand vine vorba de sex
Ultima moda a bogatilor cand vine vorba de sex
25.11.2020 | Sursă: ciao.ro
242884

Ultima moda a bogatilor cand vine vorba de sex. Nu este nimic nou faptul ca oamenii cu bani se plictisesc repede atunci cand vine vorba despre experientele lor sexuale. Astfel ca oamenii cu foarte multi bani sunt dispusi sa plateasca orice pentru o partida de amor unica si inegalabila, pentr a trai senzatii extreme.

Ultima moda a bogatilor cand vine vorba de sex

Iar ultima moda pentru acestia este sexul la inaltime. Mai precis, oamenii cu bani platesc sume fabuloase pentru a face amor la mii de km deasupra solului. Sexul in avion este ultima fita pentru bogati. In mod normal, partidele sexuale sunt complet interzise in timpul unui zbor obisnuit. Exista o noua pozitie numita „covrigul” care a innebunit toate cuplurile. Femeile sunt extaziate dupa ea

Insa pentru bogati, regulile nu se aplica. Astfel ca intreprinzătorii despre care se discuta s-au gandit sa le ofere doritorilor sansa unica de a face amor ‘deasupra norilor’, fara a incalca totusi vreo regula de-a aviatiei. Insa pentru o asemenea experienta unica barbatii trebuie sa scoata o suma uriasa din portofel. Si aici vorbim despre nu mai putin de 1.000 de dolari de dolari pe ora, adica aproximativ 4.000 de lei romanesti.