Cum arată acum actrița din Sclava Isaura, la 27 de
Cum arată acum actrița din Sclava Isaura, la 27 de
27.11.2020 |
60999

La scurt timp după Revoluție, telenovelele au invadat micul ecran, având o priză uluitoare la telespectatori. Între celebrele seriale se numără ”Sclava Isaura”, unul dintre primele, de altfel. Lucélia Santos a jucat rolul principal, fiind chiar Isaura. Atunci era o tânără frumușică, imagine care a rămas întipărită în mintea celor care au urmărit serialul. Cum arată acum vedeta telenovelei, la 63 de ani?

La 40 de ani de la încheierea filmărilor, doar zâmbetul îți mai amintește de frumoasa de altădată, pe care aspectul fizic a ajutat-o în carieră, dar nu și-n dragoste, scrie VIVA! Telenovela ”Sclava Isaura”, serial cu 100 de episoade, a apărut pentru prima data în 1976, în Brazilia.


Deși nu a renunțat complet la cariera de actriță, Lucelia Santos s-a concentrat în ultimii ani pe rolurile de scenarist, producător și regizor. Activă în social media și extrem de dinamică, Lucelia practică budismul și yoga. În plan sentimental, nu i-a fost chiar bine. S-a căsătorit în 1982, pentru ca în 1986 să divorțeze. De atunci, Lucelia nu a mai avut nicio relație.