Scene șocante la un spital din Mehedinți: Pacienta
Scene șocante la un spital din Mehedinți: Pacienta
29.11.2020 | Sursă: cancan.ro
244831

Scene șocante au fost filmate, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mehedinţi, de către însoțitoarea unei bolnave. O asistentă a fost surprinsă în timp ce urlă la o pacientă, care acuză dureri îngrozitoare. Adolescenta plânge de durere, în timp ce însoţitoarea ei solicită ajutorul asistentei. Scene șocante au fost filmate, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mehedinţi, de către însoțitoarea unei bolnave. O asistentă a fost surprinsă în timp ce urlă la o pacientă, care acuză dureri îngrozitoare. Adolescenta plânge de durere, în timp ce însoţitoarea ei solicită ajutorul asistentei.

Ajunsă lângă patul tinerei, unde aceasta din urmă plângea de durere, asistenta n-a arătat semne de compasiune, ba din contră a fost agresivă: „O să vă rog să părăsiţi spitalul, până nu chem gardienii. Agitaţi bolnavii. V-am zis să tăceţi. Dacă nu te potoleşti, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-şi fac, copilule, înţelegi? Vrei să te omor eu?”. Pe filmarea distribuită pe Facebook de Ziarul Din Mehedinti stă scris cu litere mari: “9.000 de euro postul de asistentă; 5.000 de euro postul de infirmier; 3.000 de euro postul de brancardier. Conducere PSD!“.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a publicaţiei Ziarul de Mehedinţi. Conform publicaţiei, evenimentul s-a întâmplat cu o zi înainte ca premierul Viorica Dăncilă să viziteze spitalul, însoţită şi de Ministrul Sănătăţii. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin au precizat că urmează să analizeze imaginile care au stârnit controverse, conform wall-street.ro.