Tatal lui Meghan Markle, reactii acide dupa botezul
Tatal lui Meghan Markle, reactii acide dupa botezul
04.12.2020 | Sursă: verdict.ro
187813

Meghan Markle și Prințul Harry și-au botezat fiul, pe Archie, weekend-ul trecut! Așa cum era de așteptat, Thoma Markle, tatăl Ducesei de Sussex, nu a fost invitat la botezul nepotului său, deși și-ar fi dorit să participe.

Primele declarații ale tatălui lui Meghan Markle despre botezul nepotului său, Archie

‘Am fost întrebat dacă mi-ar plăcea să merg în Marea Britanie să-mi văd nepotul botezat. Am fost un băiat de altar la vârsta de 12 ani, un membru confirmat al bisericii Reginei la 14 ani, deci bineînțeles că mi-ar fi plăcut să mă aflu acolo pentru binecuvântare, dorindu-i lui Archie și părinților lui multă sănătate și fericire’, a spus Thomas, pentru Daily Mail.

După ceremonia privată care a avut loc la Castelul Windsor, Meghan și Harry au publicat primele imagini oficiale de la eveniment, pe contul lor de Instagram. ‘Ducele și Ducesa de Sussex sunt fericiți să împartă bucuria acestei zile cu membrii publicului care i-au sprijinit de la nașterea fiului lor. Înălțimile Lor Regale sunt recunoscătoare pentru că s-au bucurat de această zi alături de familie și nașii lui Archie’, a fost mesajul care însoțea cele două imagini adorabile cu micuțul.

Mama Ducesei de Susssex, Doria Ragland, apare în fotografiile realizate la botezul nepotului său, alături de Prințul Charles, Camilla Parker Bowles, Prințul William și Kate Middleton, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, surorile Prințesei Diana. Thomas Markle, care de-a lungul timpului a declarat că a fost exclus de familia regală, nu a fost prezent nici la nunta fiicei lui, în urma unui scandal public. Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, și-a asumat mai târziu responsabilitatea pentru incident.