Mersul desculț te ajută să ai picioare frumoase, dar
Mersul desculț te ajută să ai picioare frumoase, dar
27.11.2020 | Sursă: stirescu.ro
312116

Orice femeie îşi doreşte să aibă picioare frumoase, însă nu întotdeauna reuşeşte să ajungă la sală sau la salon pentru diferite tratamente. Iată că există o soluţie foarte simplă pentru rezolvarea acestei probleme: mersul desculţ. De asemenea, este de mare ajutor în mai multe situaţii.  Poţi face asta afară, pe iarbă, nisip sau chiar pe asfalt, atunci când se poate. Te vei bucura de o mulţime de beneficii, scrie spynews.ro.

De foarte multe ori uităm de sistemul energetic. Potrivit medicinei tradiţionale chineză, acesta este alimentat prin diferite intrări răspundite pe corp, dar mai ales prin punctele de pe talpă.  Dacă te decizi să experimentezi mersul desculţ trebuie să ştii că îţi va fi de mare ajutor. Cinci sau zece minute petrecute astfel te scapă de stres şi de anxietate. De asemenea, reduce insomnia şi apneea de somn. Mersul desculţ te scapă şi de astmul şi problemele respiratorii, dar şi de tulburările digestive.

Mersul desculţ este benefic şi pentru oamenii care se confruntă cu tulburări hormonale. Specialiştii spun că masajul tălpilor este foarte indicat, deoarece ajută la armonizarea energiei interne.