Horoscop lunar! află cum îți merge în luna iulie!
Horoscop lunar! află cum îți merge în luna iulie!
29.11.2020 | Sursă: stirescu.ro
222450


Zodia Berbec

Energia va fi instabilă în prima jumătate a lunii, astfel încât entuziasmul și anxietatea provoacă dureri de cap, insomnie și alte probleme de sănătate. Restricțiile externe și întârzierile în afaceri pot duce la contradicții interne, chiar la momente de depresie. Va fi greu să vă exprimați gândurile, ideile, căci va părea că nimeni nu le înțelege, nu le ascultă. Aceasta este o perioadă mai bună pentru izolare, dar și de asigurare în caz de stricăciuni legate de casă ori mașină. Nu este exact momentul potrivit pentru a călători, este important să se evite implicarea în aventuri.

În plus, orice greșeli ar putea serios afecta reputația. Cei apropiați și cei dragi vor fi foarte atenți la voi, încercând să vă protejeze de acțiuni riscante și decizii rapide. Din a treia săptămănă de iulie, situația va începe să se schimbe, iar voi veți simți mai bine situația, starea de spirit a oamenilor din jur, astfel încât flexibilitatea și răbdarea în comunicare vor ajuta să ajungeți la compromis în relații dificile. Datorită creșterii potențialului de viață, veți avea ocazia să găsiți idei neașteptate și originale pentru a consolida situația.

Zodia Taur

În prima jumătate a lunii iulie, mulți vor simți încă tendințele negative care au început de luna trecută. Deși nivelul energiei lor vitale va fi la un nivel destul de înalt, o situație externă instabilă poate afecta mijloacele de trai și poate duce la un dezechilibru, atât psiho-emoțional, cât și fizic. Aceasta este o perioadă destul de tensionată și contradictorie, deoarece emoțiile și iritarea pot să prevaleze în comunicare, ceea ce nu va contribui la acțiuni atente și dialog constructiv.

În discutarea oricăror chestiuni vor exista o mulțime de controverse, încăpățânare, deci nu este momentul potrivit pentru organizarea de întâlniri importante,pentru acorduri sau tranziție la un nou loc de muncă. Aceasta este, de asemenea, o perioadă nefavorabilă pentru activitățile educaționale și științifice, deoarece energiile negative pot afecta atenția și capacitatea de concentrare. Din a doua parte a lunii situația se ameliorează, urmând ca la final chiar să fie calmă. Nu-i exclus să primiți fonduri mari, subvenții materiale ori să fiți angajați în treburile casnice și în întărirea legăturilor cu rudele,cu iubiții, să faceți reparații sau să rezolvați probleme de casa unde locuiți.

Zodia Gemeni

Până la 18 iulie, energia negativă care a început luna trecută va continua, iar pentru voi această perioadă va fi asociată în principal cu dificultăți financiare datorită cărora trebuie să deveniți adevărați inventatori, să vă ascultați intuiția pentru a reduce pierderile la un nivel minim. Există risc ridicat de a face o greșeală, de a subestima o situație sau chiar pe parteneri.

Puteți la un moment dat să fiți lăsați fără sprijin de către oameni influenți, astfel încât va fi dificil să finalizați lucrurile propuse. Trebuie să fiți mai atenți față de colegi, deoarece impredictibilitatea și intransigența pot complica relațiile de echipă. Mulți vor fi testați pentru stabilitate și competență profesională, iar tendința de a vă înșela, percepția iluzorie a realității poate complica înțelegerea reciprocă cu ceilalți. În plus, vor exista intrigi, înșelătorie și chiar trădare de către acei oameni în care aveați încredere. Abia în ultima decadă se ameliorează situația, găsiți sprijin și vă recăpătați entuziasmul. Grijă însă la superficialitate și greșeli căci riscați probleme cu legea!

Zodia Rac

Energia reînnoită va permite să vă simțiți pregătiți pentru acțiuni decisive, mai ales dacă simțiți presiunea partenerilor. Critica și plângerile altora referitoare la voi pot face ca relațiile să fie imposibile sau foarte dureroase și dificile. Unii încerca să vă forțeze răbdarea și generozitatea, deci intrigi, litigii, hărțuire și boicot public nu sunt excluse. Trebuie să fiți foarte atenți în această lună, să nu începeți noi relații, să nu semnați contracte, să nu fiți incluși în proiecte discutabile și,de asemenea, să nu conduceți proiecte comune cu prietenii sau rudele care pot trăda, lăsându-vă singuri cu problemele voastre.

Este mai bine pentru voi să vă retrageți din activitate, să vă odihniți, să vă îmbunătățiți starea de sănătate. Această perioadă negativă astral va dura până la 17 iulie. După, acțiunile vor deveni mai productive, voi mai grijulii, vor apărea rezultate bune în afaceri, sunt probabil unele încasări în numerar. În acest moment, mulți nativi vor avea noroc, iar acest lucru ar trebui să fie folosit pentru întâlniri de afaceri sau romantice.

Zodia Leu

Trebuie să aveți mai multă grijă de voi și de sănătatea voastră, pentru că mulți vor simți dezechilibru energetic, variabilitate a dispoziției și instabilitate a stării emoționale, care pot conduce la perturbări ale funcționării organismului. Conflictul, tendința de a critica și complica totul, precum și iritabilitatea vor constitui un impediment serios în calea comunicării, iar mulți se pot simți singuri și goi.

Orice activitate colectivă nu va aduce efectul așteptat, iar planurile, obiectivele și proiectele de amploare vor fi ineficiente. În această perioadă de timp concurenții, dușmaniile secrete, răufăcătorii sau organele de control pot deveni și mai active, iar nativii vor avea nevoie de răbdare, înțelepciune și curaj pentru a gestiona eventualele pierderi financiare și emoționale printr-o atitudine filosofică. Nu provocați conflicte la muncă, nu forțați atitudini decisive sau demisii in primele două săptămâni din lună, deoarece mai târziu puteți regreta gesturile! Aveți răbdare măcar până pe 20, căci atunci o să gândiți altfel lucrurile.

Zodia Fecioară

Perioada de până la 18 iulie va fi dinamic energizată astral, iar atunci idei eronate ,iluzii pot duce la un comportament incorect. De asemenea, posibil ca unele secrete să fie dezvăluite, ceea ce nu va avea consecințe favorabile, căci vine cu rupturi, implicit schimbări în relații. Mulți vor percepe și vor evalua ceea ce se întâmplă nu atât cu rațiunea ca de obicei, ci sub influența sentimentelor. În relațiile cu oamenii apropiați este posibil conflict, luptă pentru auto-izolare, scufundare în lumea voastră interioară.

Va trebui să dați dovadă de înțelepciune și previziune, să nu vă limitați acțiunile doar pe baza experiențelor voastre, ci să vedeți situația în ansamblu. Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru trecerea la un nou loc de muncă, pentru recrutarea angajaților, organizarea de întâlniri de afaceri sau extindere a contactelor publice. Este posibil ca voi înșivă să atrageți probleme, așa că trebuie să fiți atenți la drum inclusiv, la sănătate, dar și la concentrarea mentală slabă dacă aveți examene! Pe măsură ce ne apropiem de finalul lunii energiile sevor fluidiza, se vor calma, astfel încât veți obține ajutor și susținere de la alții sau veți fi inspirați în rezolvarea unor chestiuni din trecut.

Zodia Balanță

Problemele din muncă pot capta atenția voastră, iar mulți nu vor fi pregătiți pentru alte responsabilități, pentru sarcini suplimentare, mai ales pentru acelea total noi unde nu aveți experiență. Activitatea colectivă poate fi asociată cu unele neînțelegeri, concepții greșite, lipsa conducerii și organizării necesare. De aceea nu este de dorit să stabiliți întâlniri și negocieri importante, deoarece condițiile inițiale se vor schimba. Cât privește noile cunoștințe, relațiile create în acest moment, vor fi însoțite de conflicte și nu vor dura în timp.

În chestiunile personale, ca și în carieră, vor exista incertitudini care vă fac să vă simțiți inconfortabil. Nu numai că va dispărea interesul pentru job, ci și dorința de a vă angaja în proiecte creative deoarece multe idei nu vor fi aprobate de colegi. Din a treia săptămână încolo, multe probleme vor fi percepute diferit, parțial pentru că veți simți sprijinul prietenilor, rudelor, dar și pentru că vi se va permite mai multă libertate de a lua inițiative. Starea de spirit se va îmbunătăți și voi veți deveni mai relaxați, mai entuziasmați.

Zodia Scorpion

Vine o perioadă foarte dinamică, dar dificilă, când vor continua diferențele fundamentale de opinii cu ceilalți, când ciocnirea generațiilor poate căpăta amploare. De fapt e doar o continuare a ceea ce s-a petrecut în iunie. Sunt posibile probleme în timpul călătoriilor, eșecuri în activitățile educaționale și științifice, iar acest lucru poate afecta reputația. Acesta este motivul pentru care trebuie să fiți atenți și precauți, pentru că unele lucruri și perspective care aparent sunt semnificative și reale, pot aduce de fapt frustrare și așteptări zadarnice.

Cântăriți bine argumentele pro și contra, căutați consilieri, avocați, specialiști fiabili și competenți. În caz contrar, pierdeți în zadar bani, timp și energie. În același timp nu-i totul negru, ci pot exista oferte și proiecte lucrative care să aducă rapid profituri considerabile. E nevoie doar să ascultați vocea voastră interioară, să aveți încredere în sentimentul vostru financiar, dar să nu ignorați nici temerile și sfaturile celor dragi. În a treia decadă din iulie situația se va îmbunătăți, impactul negativ va slăbi, succesul în afaceri și în sfera financiară ar putea apărea.

Zodia Săgetător

Pe de o parte, prudența excesivă, teama pot crea obstacole în calea succesului, dar, pe de altă parte, riscul poate fi mare și consecințele imprevizibile. Așadar, vă puteți simți ca între un ciocan și nicovală. În orice caz, este mai bine să vă țineți departe de activități ilegale, să plătiți taxele la timp și să nu dați bani cu împrumut. Inconsecvența și graba în acțiuni pot provoca greșeli care pot duce la tensiuni grave, până la pierderea reputației. În plus, există o probabilitate ridicată de transformări în modul de desfășurare a lucrurilor la locul de muncă, care pot schimba responsabilităților voastre.

Multe se pot schimba și vi se pot prăbuși în fața ochilor, iar toate acestea se pot întâmpla foarte repede, fără a vă lăsa timp de gândire. Ar trebui să fiți deosebit de atenți în ceea ce privește finanțele și bunurile, căci acțiunile frivole nu ar trebui să fie permise. Grijă și la drumuri, deoarece accidentele și rănile provocate de graba, dorința de a risca inconștient, toate sunt posibile. După 19 încolo multe efecte negative își slăbesc din putere, veți simți un val de forță și acest lucru va ajuta la rezolvarea multor probleme, la soluționarea conflictelor, la înțelegerea sarcinilor profesionale și karmice.

Zodia Capricorn

Deși veți simți o mare rezervă de energie, viața vi se poate da peste cap prin propria atitudine sau relațiile cu partenerii. Veți avea mai mult scepticism și îndoieli, mai multă obsesie față de problemele voastre, ceea ce va face mai dificil partenerilor de afaceri sau căsătorie să vă împărtășească lucruri intime și să găsească sprijin la voi pentru planurile lor.

Nici dușmăniile și rivalitățile nu vă vor ocoli, veți fi adesea criticați, nu veți da dovadă de înțelepciune ca mediatori la clarificarea relațiilor, a proceselor pe rol, multe soldându-se cu pierderi financiare, cu pierderi de oportunități de creștere, ba chiar cu pierderea de bunăvoință a conducerii de la serviciu. Ar trebui să acționați cu prudență, diplomatic, încercând să nu permiteți sentimentelor și emoțiilor să vă ghideze relațiile de afaceri. Vă sfătuiesc să nu dați dovadă de duritate și intransigență excesivă dacă situația nu se dezvoltă așa cum ați dori. A treia decada a lunii va fi mai armonioasă, vă ajută să rezolvați probleme complexe, dar este important să monitorizați în continuare evoluția finanțelor și să nu aveți încredere în informații neverificate.

Zodia Vărsător

În ciuda voinței voastre, veți dipuși în fața unor situații dificile când, din motive obiective, veți fi forțați să vă angajați în activități care pot atârna ca o piatră pe picioarele voastre. Vă veți simți ca în lanțuri, dependenți de oameni și de împrejurări externe. Această perioadă va dura până pe 17 iulie și este important să vă monitorizați sănătatea, deoarece nervozitatea poate în primul rând să lovească puncte slabe ale corpului.

Tendința spre contraziceri, litigii, critici, solicitarea de a face exact ceea ce nu vă convine, toate aduc iritabilitate și ineficiență în acțiuni. Multe se vor da peste cap, multe se vor amâna și ceea ce vă așteptați și sperați nu iese. Tot atunci va fi momentul revenirii datoriilor karmice astfel încât trebuie să fiși suficient de răbdători pentru a traversa evenimentele cu pierderi minime. Cu toate acestea, vor exista și unele avantaje cu un management de afaceri priceput și atent. Chiar se pot câștiga bani frumoși. Finalul de lună vine cu multă comunicare, întâlniri cu vechi prieteni, creare de parteneriate profitabile. Acesta este momentul potrivit pentru a cere ajutor din partea liderilor și a oamenilor influenți, pentru a semna contracte și acorduri.

Zodia Pești

Chiar dacă nivelul potențialului de viață este ridicat, va fi dificil să vă demonstrați voința și inițiativa deoarece va trebui să acționați la ordinele altcuiva în condiții destul de dificile. Pentru o natură creativă ca a voastră, ceea ce vi seîntâmplă poate fi un test al puterii și răbdării spiritului. Orice dorință de colaborare, de muncă în echipă se poate dovedi a fi nereușită, deoarece activitatea poate fi însoțită de dispute. În același timp, scepticismul cu privire la orice schimbări și inovații poate fi perceput catăiatul dureros în carne vie.

Doar o flexibilitate mentală, o capacitate naturală de a vă adapta la orice situație v-ar putea ajuta să evitați colțurile ascuțite ale dialogurilor ce se transformă în adevărate confruntări. În aceste zile,să aveți grija sa nu vă trâmbițați succesele, să nu-i implicați pe alții în proiectele și planurile voastre, căci veți stârni invidii, răutăți și lovituri sub centură. După 18 iulie situația se va schimba , evenimentele pozitive ar putea începe cu sfera profesională. Vi se oferă lucruri noi, mai curând ca independenți, dar nu o să aveți curajul să vă implicați și s-ar putea să treacă oportunitatea pe lângă voi.