Fata de 17 ani răpită de interlopi s-a măritat!
Fata de 17 ani răpită de interlopi s-a măritat!
28.11.2020 | Sursă: cancan.ro
264217

În luna noiembrie a anului trecut, Madena, fata cunoscutului interlop Sandu Zamfir, zis Austrianu, dispărea de acasă. Familia a acuzat un clan rival că a răpit-o pe fată. Madena avea să fie găsită după două zile. Acum, tânăra s-a măritat și a fost condusă la altar de Costel Corduneanu. Poliția prahoveană intra în alertă maximă, pe 4 noiembrie, anul trecut, după ce Madena, fiica în vârstă de 17 ani a liderului interlop Austrianu, a fost dată dispărută de către familie. Tatăl ei a povestit anchetatorilor că a fost răpită de oameni ai clanului Curcă. Totul penytu o recompense uriașă.

În final, polițiștii au rezolvat cazul și au constatat că nu e vorba de răpire ci de fapt fata fugise de acasă. Asta pentru că urma să fie măritată cu forța cu un bărbat pe care nu îl dorea. Iată că Madena a ajuns, la opt luni distanță de la acel incident, în fața altarului. Ea s-a măritat conform planificării făcute de familie, în cadrul unui eveniment fastuos organizat la un restaurant de lux din București.

Surse apropiate familiei au dezvăluit pentru spynews.ro că fata lui Austrianu l-a luat de bărbat pe Rony, nimeni altul decât fiul celebrului lider interlop bucureștean Sefor Duduianu. Tinerii căsătoriți au avut șapte nași, însă cel mai cunoscut dintre aceștia este Costel Corduneanu, care a și condus-o pe Madena la altar.