Scandal uriaș în București! Un bărbat a pierdut la
Scandal uriaș în București! Un bărbat a pierdut la
28.09.2020 | Sursă: cancan.ro
124057

Un bărbat și-a încercat norocul la păcănele, doar că nu a avut sorți de izbândă și a părăsit cazinoul cu buzunarele goale. De nervi, s-a luat de oamenii de pe stradă și a lovit chiar o femeie. Bucureșteanul de 40 de ani s-a dezlănțuit pe o stradă, ieri după-amiază, în zona Piața Unirii. Bărbatul, care devenise deosebit de agresiv, a fost imobilizat și reținut de către agenții Poliției Locale. A fost dus la sediu pentru cercetări. 

Scandalul a început la o sală de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu, când – potrivit martorilor – a distrus mai întâi aparatul electronic la care a jucat și a pierdut, apoi a ieșit în stradă, unde a început să-i agreseze pe trecători. Prima victima a fost o femeie de 51 de ani, pe care a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar agresati de către scandalagiu, scrie libertatea.ro.

La ora 13.16 – la câteva minute după incident – F.G a fost interceptat, pe baza descrierii martorilor, de către o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști. Mai mult, fiindca F.G devenise deosebit de recalcitrant, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, scandalagiul a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor. Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.