ULTIMA ORA: Radulescu s-a SINUCIS! Vedeta a decis sa
ULTIMA ORA: Radulescu s-a SINUCIS! Vedeta a decis sa
04.12.2020 | Sursă: ciao.ro
73811

Vesti proaste in lumea artistilor din Romania. Un actor a decis sa isi incheie socotelile cu viata si s-a sinucis in urma cu cateva ore.

Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis, informeaza antena3.ro. Informatia mortii sale a fost confirmata de catre conducerea Teatrului Excelsior din Bucuresti. Colegii lui sunt in stare de soc si nu inteleg ce s-a intamplat cu actorul. „Cu sufletul greu anuntăm că ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, scrie pe pagina de Facebook a Teatrului Excelsior.

Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis

Trupul lui va fi depus la Teatrul Excelsior, incepand cu orele 13.00 si pana la orele 15.00. Cine vrea sa isi ia adio de la regretatul actor o poate face in cadrul acestui interval orar. Marian Radulescu s-a sinucis. Barbatul s-a aruncat de la etajul patru al blocului sau. Conform sursei citate, ar fi avut probleme financiare. Pe langa necazurile cu banii, acesta a inceput sa aiba probleme si in relatia sa. Coplesit pana peste cap de necazuri, actorul Marian Rădulescu s-a sinucis in urma cu cateva ore.