S-a deslușit misterul! Care este relația lui Florin
S-a deslușit misterul! Care este relația lui Florin
02.12.2020 | Sursă: cancan.ro
261686

Duminică, Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie penticostală. Nașii celor doi au fost Lizeta Haralambie și Mario Tănase. Petrecerea de nuntă a avut loc într-un restaurant de fițe din Capitală, iar meniul a fost unul sofisticat. Aproximativ 350 de invitați s-au delectat cu preparate delicioase.

Curiozitatea tututor este legată de relația dintre Florin Pastramă și Raluca, soția lui Pepe, despre care se spunea că nu își vorbesc, iar familiile lor ar fi într-un război de mai mult timp. Ei bine, se pare că securea “războiului” a fost îngropată sau pur şi simplu nu a existat, iar Raluca le-a fost alături mirilor la petrecerea dată în cinstea căsătoriei lor. Potrivit Wowbiz.ro, bruneta apreciază umorul verişorului ei, care o face întotdeauna să râdă cu gura până la urechi.

Bruneta a postat imagini de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă, urându-le “Casă de piatră!”. Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în februarie, după ce cele două tabere s-au întâlnit, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, ei s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV. Cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin. Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori.