Scapa de tuse in mod naturist
Scapa de tuse in mod naturist
25.11.2020 | Sursă: infoest.ro
57318

Cand eram copii, bunica avea leacurile ei pentru a ne scapa de tuse. Iata cateva: Puneti intr-un vas mai mare 10 ml apa de roze, 2-3 picaturi de ulei de lavanda, ulei de isop si ulei de ienupar si turnati peste ele apa clocotita si apoi inhalati.

Pentru calmarea rapida a tusei folositi urmatorul ceai: intr-o oala mica puneti o ceapa necuratata de coaja si taiata in patru, 4 nuci cu coaja pisate si o cana mare de apa. Toate acestea se pun la fiert un sfert de ora. Strecurati lichidul si indulciti-l cu o lingurita de miere. Gustul e neplacut, dar efectul e miraFculos. Merita.

Fierbeti 2 lingurite de tarate si apa strecurata turnati-o peste un galbenus de ou frecat bine cu o lingurita de miere de albine. Pentru a scapa de tuse beti cateva zile 2-3 pahare de lapte caldut amestecat cu suc de morcovi.

Sirop de ridiche neagra pregatit astfel: intr-un vas de sticla sau de pamant puneti straturi alternative de ridiche neagra taiata si zahar tos. A doua zi veti constata ca s-a format un sirop abundent. 4-6 lingurite din acest sirop pe zi vin de hac tuselor cele mai rebele.