Mama și bunicul Luizei, chemați să recunoască haine
Mama și bunicul Luizei, chemați să recunoască haine
02.12.2020 | Sursă: cancan.ro
222162

Apar noi informații în cazul ororilor de la Caracal. Mai multe haine, despre care se bănuieşte că sunt ale Luizei Melencu, au fost descoperite, marți, de către anchetatori, în pădurea unde luni a fost găsit sacul cu oseminte şi cenuşă. Imediat după ce câinii de urmă ai poliţiei au descoperit hainele, anchetatorii au decis să cheme familia să le recunoască. În aceste momente, bunicul şi mama Luizei sunt la audieri, la sediul Poliției Caracal.

Ce le-a spus taximetristul anchetatorilor

Totodată, taximetristul care l-a plimbat pe Gheorghe Dincă prin Craiova, în ziua în care acesta susţine că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, a fost audiat de poliţişti. Surse apropiate anchetei au spus pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că bărbatul nu le-a putut da prea multe informaţii anchetatorilor. Taximetristul ar fi spus că nu-şi mai aduce aminte, dar i-a îndrumat pe poliţişti să caute imaginile de pe camerele de supraveghere. El l-ar fi dus pe Gheroghe Dincă din faţa mall-ului din Craiova până la o adresă din Strada Câmpia Islaz.

Luiza Melencu este dispărută din aprilie

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul bărbatului. Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.