Jocurile erotice care au cucerit femeile din Romania
Jocurile erotice care au cucerit femeile din Romania
25.11.2020 | Sursă: ciao.ro
132345

Jocurile erotice ce au cucerit cuplurile si femeile din toata lumea au ajuns si in Romania. Aceste practici pun la incercare imaginatia celor doi parteneri. Jocurile erotice care au cucerit femeile din Romania! Aceste practici pun la incercare imaginatia celor doi parteneri.Pe lista tipurile de practici amoroase recomandate de sexologi si de terapeuti in relatiile de cuplu se regasesc mai multe „provocari”. Amor din obligatie – Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Dacă îl faci doar pentru că trebuie ai foarte multe șanse să îți întărești relația. În plus, sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres și tensiune.

Amor care implica toate simturile – Legați-vă la ochi, puneți-vă căști care împiedică zgomotele și rămâneți complet silenţioşi. Jocurile erotice care au cucerit femeile din Romania! Amor de tipul „am putea fi prinsi” – Nu îți spunem să mergi în toaleta restaurantului, însă încercați să ieșiți din zona de confort. De exemplu, faceți sex cu lumina aprinsă sau în mijlocul sufrageriei.

Sex fara… sex – Experții sunt de acord că intensitatea săruturilor și a atingerilor se poate pierde în relațiile pe termen lung. De aceea, renunţă la sex și încearcă să te concentrezi doar pe preludiu. Amor intreaga zi – Începe de dimineață, trimițându-i mesaje sexy partenerului. Continuă întreagă zi iar la sfârșitul zilei vei avea parte de acțiune de calitate, scrie girly.ro.